sábado, febrero 07, 2009

JA TINC COMPTADOR DE VISITES!


Sí, el teniu aquí a la dreta. Ja sé que de moment té un nombre de visitants més aviat ridícul però tot just el vaig posar ahir a la nit. Llàstima que ha començat de zero perquè si em donessin deu cèntims per cada visita que ha tingut el meu blog ara mateix tindria uns cinc euros amb trenta-set... A més, hauria de tenir també un comptador de visites il·lustres, no trobeu? Que es pugés detectar per la IP o així si un famós ha visitat el teu blog i llavors podríem dir “Aquest blog l'ha visitat l'Alex de la Iglesia, en Sabina i un actor d'una telesèrie...”. Una mica com els restaurants que tenen penjades fotos dels famosos que l'han visitat. Això dona un cert prestigui... Per cert, se m'ha acudit que si mai tinc un restaurant seria genial penjar fotos amb muntatges barroers en les que sortís al costat de gent famosa que és impossible que hagi menjat al restaurant (Luther King, Clinton, Churchill, Hitler...)


També aprofito el benentès per recomanar una pel·lícula que vaig veure ahir i que m'ha deixar flipat: “The Good, the Bad, the Weird” És coreana i només es pot veure en VOSE perquè no està doblada. De fet, he vist per internet que encara no ha arribat ni als Estats Units... Bé, això excitarà a alguns posmoderns anti-Hollywood i fastiguejarà a la majoria... Però en veritat és un remake a la coreana de “El bueno, el feo y el malo”, el mític spaguetti western d'en Clint Eastwood.


Ha sigut LA PEL.LÍCULA COREANA del 2008 i els tres protagonistes es veu que són les tres estrelles més importants del cine coreà. Està ambientada a Manxuria als anys 30, té tocs de westerns, de cine d'aventures, d'humor, d'acció i de tiros. Tiros a punta pala... No sé, és una peli que volia veure de fa temps. Una mena de mescla estranya d'un spaguetti western de Sergio Leone, Indiana Jones, Tarantino i cine oriental. A més, entretinguda a més no poder i amb una banda sonora que recorda a la de Kill Bill. El personatge de “el raro” és un d'aquells que recordes durant força temps després d'haver vist la pel·lícula.

Oi que tot sona prou bé? Doncs, vinga! A què espereu? Baixeu-la abans que ens treguin l'Emule! Si no em creieu o teniu moltes pelis bones per veure, us deixo l'enllaç del trailer perquè us feu una petita idea del que us estic venent.


Bon apettit!


ENLLAÇ DEL TRAILER DE "EL BUENO, EL MALO Y EL RARO"


Etiquetas: , ,


Parador