jueves, diciembre 04, 2008

JO TAMBÉ PENSO QUE EL VOYERISME ÉS GUAI AIXÍ QUE M'HE PASSAT AL FACEBOOK!

Doncs sí, al final hi he caigut... Com que sóc un esclau de les modes i veig que això dels blogs i els fotologs i els xorraflogs ja està més mort que el VHS, doncs m'he registrat al Facebook. En aquestes coses acostumo a entrar tard i malament. Vull dir que em vaig comprar la Super Nintendo quan estava a punt de sortir la Play i coses d'aquestes i em vaig assabentar tard que eren els Grans Hermanos i OT, i tot i així mai m'han interessat. Em pregunto que és el que em “distreu” així de les modes del moment...


El Facebook sembla entretingudot però espero que no em tregui masses hores (en concret les que hauria d'estar buscant feina...). I això de poder veure (espiar) fotos de la gent em sembla una mica malsà però força interessant. De moment he enviat moltes peticions d'amistat a la gent (que maco!). Ara només queda que me les acceptin per ser ben considerat socialment. Perquè encara no pillo gaire el rollo que es porta he penjat algunes fotos i m'he fet fan de coses guais com són l'Arale i en Joan Pera. També he posat que la meva religió és Billy Wilder i que la meva ideologia política és la d'aquell homenet amb bigoti. No passa res, oi?


El que no entenc és que el meu perfil insisteix a posar que busco parella quan jo no ho he marcat... I ara m'agradaria aprendre una mica a organitzar-ho això. Com es fa perquè et surtin aquells tests com per veure quin personatge del Simpsons ets? Ho vull saber i visc a una angoixa constant!


Per cert, és cert que el Facebook és un instrument de la CIA per tenir-nos controlats fins que apareguin aquells xips que ens implantaran al cap? No em sembla malament però voldria saber-ho del cert.

Etiquetas: ,


Parador