miércoles, noviembre 12, 2008

HITLER S'ENFADA AMB LA PELI DE BOLA DE DRAC

Ja fa temps que tots sospitem que la peli de Bola de Drac que està preparant la Fox serà una puta merda. Es mou informació preocupant com que en Goku no serà aquell trapella que viu sol a les muntanyes i que mai ha tingut contacte amb éssers humans (excepte el seu avi). Els productors de Hollywood, que són molt llestos, han pensat que això és un horror i que amb un personatge així els joves americans no s'hi poden identificar. L'èxit de la serie a pràcticament tot el món deu ser un fet anecdòtic... Ignoren que en Goku sigui un nen que viu aïllat a les muntanyes perquè els deu recordar el dia a dia de Bin Laden i fan que en Goku és un noiet urbanita que va al insti. Ja sé que sona molt fort! Així doncs, va al insti i és un pringat que està enamorat de la Xixi i no li fa cas i a més els companys de classe es riuen d'ell. Però això que és? American Pie?


Un amic em va comentar que hi havia un video molt bo d'una escena de El Hundimiento on surt en Hitler desesperat protestant per aquests “canvis” de Bola de Drac. El penjo aquí perquè el gaudiu. A molts segurament us semblara fastigós ajuntar una cosa tant dolenta i seriosa amb un manga. Què voleu que us digui? A mi em fa molta gràcia i coordina bé!


Enllaç del video de Hitler al youtube


A part del video, trobo que tot plegat és una falta de respecte. Deuen pensar que com és un manga japonès dibuixat per un pervertidot com en Toriyama no mereix gaire fidelitat. És com si en Frodo en comptes de viure a la Comarca el fan ser un nan d'un circ a l'Anglaterra del segle XIX. Però això no ho haguessin fet mai! Per què els frikis del Senyor dels Anells mereixen més respecte que els nobles aficionats de Bola de Drac? Entenc els canvis, diguem, anecdòtics. Vale, si la Bulma no pot anar amb el cabell blau, doncs que sigui castanya... Si en Follet Tortuga no pot sortir ficant el cap entre els pits d'adolescentes perquè els americans són una mica puritans... vale. Fins i tot si el namek bo no es pot dir Déu perquè això insulta al salvador que va morir per nosaltres i bla... bla... d'acord. Però com a mínim que guardi un mínim de coherència amb la sèrie!















També us penjo imatges que no tenen desperdici... Un Cor Petit marró que sembla un dolent de Power Ranger i un Goku transformat en mico que sembla... Deu sap que! Tot això ens assegura que aquesta peli serà una merda. Però als productors de la Fox se la suda. Al cap i a la fi, els crítics la posaran verda sigui un seguit de despropòsits o estigui basada en el conte més apreciat d'Orient com és a l'original. I els seguidors de Bola de Drac per molt que la critiquem... l'acabarem anat a veure perquè és una cosa que no es pot deixar passar, independentment de que sigui una passada o una vergonya. Quan reflexiono sobre tot això penso que a vegades les coses són una mica injustes...


Etiquetas: , , ,


Parador