miércoles, marzo 16, 2011

LA DRETA EM REPUGNA!

Tenia entès que a mesura que ens fèiem grans ens tornem conservadors, de fet em sembla raonable i desconfio dels joves molt conservadors o dels yayus molt d'esquerres. Però jo dec estar patint una greu involució perquè no em sentia tant d'esquerres des de les mentides de l'11M. Suposo que no és estrany perquè tot just encetem un govern de dretes a Catalunya (no ens enganyem, CIU no és un partit de centre, se'ls veu el llautó) i la perspectiva espanyola és que governarà el PP, potser per majoria absoluta. Potser sóc un antiquat però aquesta perspectiva em repugna totalment.


La campanya de desprestigi que van fer els mitjans rancis espanyols i també la burgesia catalana va enfonsar la credibilitat del tripartit, molt més que els seus propis errors o la terrorífica conjuntura econòmica. Recordo que a la universitat al 2003 tots ens felicitàvem pel nou govern d'esquerres. I els fatxes s'han passat set anys llençant “sapos i culebras” fins que ens hem cregut que el PSC, Esquerra Republicana i Iniciativa eren una colla de bandarres que enfonsaven el país. En realitat jo mai vaig veure la magnitud de la tragèdia, malgrat ens van convèncer que era així. Però això no és nou. Les campanyes contra el catalanisme i les esquerres van arribar a provocar un alçament militar i una guerra civil. Molta gent va creure realment que la República estava destrossant el país. Avui dia els mitjans s'han refinat molt i de la violència física s'ha passat a la violència verbal. La manipulació de la dreta catalana i espanyola continua quan es tracta de desprestigiar als que no són dels seus.


Així, els catalans hem votat en Mas perquè, òbviament, calia un canvi. El primer que va fer el molt honorable va ser trair aquelles promeses electorals que havia fet. Ho podem entendre, això ho fan tots els polítics... Després van venir les salvatges retallades socials. Ens vam consolar pensant que és normal per la crisis i assumint que aquestes coses no agraden a ningú però cal fer-les. La retallada de CIU s'estan centrant bàsicament a les millores socials (SANITAT i EDUCACIÓ). També amb menys diners a la xarxa de metro però ho entenc perfectament, cap diputat de CIU ha agafat el metro o l'autobús a la seva puta vida. Tots venen de casa bona, de la zona alta i allà no agafen els transports de la “xusma” com vosaltres o com jo. La majoria va anar a universitats privades com l'ESADE que vol dir que els seus papis van pagar una milionada a la que pocs tenen accés. Creieu que això representa a la majoria de catalans??


Ens vam creure que feien falta calers però llavors per què collons es carregaran l'IMPOST DE SUCCESSIONS?? Només grava a les classes més altes (un 5% de la població catalana, la més rica). L'alta burgesia catalana no vol pagar i CIU que són els seus gossos doncs prefereixen escanyar als currants. Tu com a lector, formes part d'aquesta exquisida minoria? Imagino que no. El govern no vol redistribuir la riquesa de la forma més justa. Prefereix ofegar al poble català per servir als interessos dels milionaris. Molts mitjans que serveixen a aquesta elit utilitzen la demagògia per espantar a la gent i els fan creure que si deixen un piset als seus fills hauran de pagar aquest impost. Doncs no! NOMÉS PAGAVEN ELS QUE REBEN UNA HERÈNCIA DE MÉS D'UN MILIÓ D'EUROS (166'386 milions de les antigues pessetes). Home, és una xifra que crec que supera moltíssim a la classe mitjana. Només afecta als milionaris o que deixin més d'un milió (d'aquí el nom). Està clar, que no afecta al poble pla.

Però es clar, la gent va escollir al candidat més guapo. Personalment, si no surt a la llum cap noticia esfereïdora del tripartit, cosa que dubto, continuaré reivindicant la seves millores socials (les dèries patrioteres ja no m'agraden tant). El tripartit va fer amb set anys molts més pisos de protecció oficial, parades de metro, escoles i hospitals que CIU en 23 anys. Si estàs en contra d'aquestes accions o ets un super milionari o sincerament ets un idiota que no sap el lloc que ocupa. És clar que el tripartit va gastar diners de les arques públiques però en coses que beneficiaven al poble català i no a quatre rics podrits de diners.

A partir d'ara tindrem molts anys de govern de dretes a Catalunya, a veure com inverteixen els recursos. Riure molt quan tornin a pactar amb el PP, quan es destapin escàndols financers com el cas Palau, quan mostrin a tothom com en són de racista i carcas. Però ploraré quan no pugui accedir a una plaça de mestre per retallades neo-feixistes que ha fet.

Ja sé que molta gent odiava el tripartit (qui sap si per iniciativa pròpia o repetint el que deien a certs mitjans), però voldria que algú m'assenyalés els gravíssims errors que va cometre el govern d'esquerres que estiguin a l'alçada de les que jo he exposat. Crec que ho haureu de rumiar molt i molt.

Etiquetas: , ,

3 Comments:

At 6:32 p. m., Anonymous Laura said...

jope David! jo només sento atracció por los hombres de derechas....

 
At 8:56 p. m., Anonymous Miquel said...

T'has proposat multiplicar els comentaris del blog?

 
At 2:46 p. m., Blogger David said...

Es clar! No pararé fins que em diguin l'enfant terrible de Badalona.

Podria fer un post sobre cert concurs de Street Fighter... XD

 

Publicar un comentario

<< Home


Parador