lunes, septiembre 08, 2008

ON EXPLICO EL SECRET PER TROBAR FEINA

Necessito feina però ja! Bé, de fet el que necessito són calers però després de mesos de vacances he de reconèixer que una feineta no m'aniria malament. Estic desesperat per la miserable xifra d'euros que tinc al banc i per les perspectives de no cobrar res al final d'aquest mes... He enviat com 200 currículums a coles i m'ho he currat bastant però no veig clar que trobi feina a curt plaç. Per això he recordat una cosa que puc fer perquè em donin feina. En pocs dies. Una setmana a tot estirar. Us ho explicaré per si vosaltres esteu a l'atur i voleu trobar feina una ben aviat.


A partir de demà dia 8 de setembre del 2008 em comprometo a sortir a correr cada matí. Sense excuses. Em faré un planning metòdic i alemany en que no hi haurà excepcions. Cada dia a les 9 del matí aniré a correr al parc de Can Solei. Es que fa temps que em vull posar en forma!


Que què té a veure aquest bon propòsit amb que jo trobi feina? Molt senzill. És la mateixa misteriosa lògica que fa que una torrada de melmelada sempre caigui al terra per la cara on hi ha untada la melmelada o que si estàs esperant el tren o l'autobús i t'encens un cigarret, el tren o l'autobús vindran ràpidament.

No hi ha una assegurança millor per trobar curro. Si et marques un horari estricte amb un noble propòsit, et plouran les ofertes de treball perquè no el puguis realitzar. És com allò que deia Coelho, que si realment vols una cosa, l'univers fa l'impossible perquè la aconsegueixis. Jo tinc una petita variant. Quan et marques un noble objectiu per millorar la teva vida, sempre apareixeran mil coses que ho impediran.


No falla. En un plaç d'una setmana. 100% efectivitat. El dia 15 estaré treballant de professor.

Etiquetas: ,


Parador