jueves, marzo 24, 2011

ELS RUMORS RACISTES

Darrerament hi ha moltes coses que m'indignen. I una d'elles és que la gent s'indigna massa per coses irrellevants (com les declaracions d'en Mourinho) i oblida les coses importants. M'estaré fent gran? Sigui com sigui, en aquest post parlaré d'una cosa que al meu entendre és realment indignant. Parlo dels rumors racistes que circulen al carrer, que exageren tòpics negatius, inventen, manipulen contra un grup de persones pel sol fet que són estrangeres. Imagino que tots n'heu sentit alguna vegada. L'ajuntament de Badalona ha fet un fulletó que desmunta aquests rumors, potser perquè el PSC està espantat per la possibilitat de perdre l'alcaldia a mans del PP. I no sé als altres badalonins que els sembla però a mi em fastigueja molt pensar que viuré a l'única ciutat important catalana governada pel PP. I no per l'ala centrista precisament, si no per un paio racista, demagog i feixistoide com és en García Albiol. Durant aquests quatre anys només ha parlat d'immigrants dolents, de carrers insegurs i de beques que van pels nens negritus. No és exagerat relacionar aquest discurs amb el de LePen.

Penjo uns exemples de rumors racistes i dades oficials de Badalona per combatre'ls:


  • Els comerços dels estrangers obren quan volen i no són inspeccionats.

    Tots els comerços d'alimentació tenen les mateixes limitacions d'horaris i inspeccions. Si no compleixen les normes són tancats.

  • Tots els serveix socials són per als estrangers.

    La gran majoria d'assistència, residències... són per la gent gran. Els immigrants solen ser molt joves i no requereixen tant aquests serveis.

  • Els estrangers col·lapsen la sanitat pública.

    Dels 9220 ingressos a l'Hospital de Badalona el 2009, només 5 eren d'estrangers sense targeta sanitària. Els estrangers acudeixen 4'7 vegades l'any al metge, els espanyols ho fan 8'3 vegades.

  • Els estrangers copen les places de les escoles i es queden amb totes les beques de menjador.

  • El 81'5% de les places d'escoles bressol a Badalona són per nens espanyols. El 71% de les famílies beneficiades per les beques de menjadors són espanyoles. Es segueixen criteris econòmics, no de nacionalitat.


En fi, que cadascú creu el que vol creure però trobo que té molt delicte que una persona jove i que ha anat a l'escola tingui aquestes idees racistes i falses. Quina lògica té que el govern doni més ajuts als comerços xinesos i que faci la vida impossible als d'aquí? O que els metges no t'atenen perquè estan massa ocupats amb els immigrants? L'ultima vegada que vaig estar a la Seguretat Social, la sala d'espera estava abarrotada. Correcte. Però absolutament totes les persones eren avis i avies catalans. Hi haurien unes 50 persones però estic convençut que només hagués fet falta una sola persona negra o un mocador al cap perquè molts avis tornessin a casa emprenyats perquè els immigrants col·lapsen la sanitat. No és just, es clar que no. Aquesta mena de prejudicis xenòfobs són els que van acabar portant a les guerres, el nazisme o l'holocaust. Crec que la situació és prou greu i que l'odi racial ha calat fort i està prou escampat com perquè sigui necessària una educació ciutadana. No pot ser que ens indignem per certes coses trivials però transigim quan un familiar, amic o conegut fa un comentari profundament racista. I els mestres tampoc haurien de girar el cap quan escolten certes coses xenòfobes.

Faig una crida als badalonins i badalonines perquè el dia 22 de maig vagin a votar. No tots els partits són iguals, la mandra no és excusa. Estem a punt de deixar entrar al nostre ajuntament gent molt xunga que incita a l'odi racial. Vosaltres mateixos. No és qualsevol cosa. ÉS GREU.



P.D: Última noticia!! Sembla que el representant de CIU a Badalona, en Ferran Falcó no es queda curt amb les seves idees filo-nazis. La meva mare pertany a una associació de veïns del barri i fa dues setmanes va venir a xerrar el representant de CIU. Doncs sembla que, amb força mala llet, els va dir que Romania era un país de merda (literalment) i que tant de bo no existís. No sé si era per esgarrapar algun vot o perquè realment ho pensa però la dotzena de persones que hi havia es van quedar flipats. Sí, ja sé que és massa fort com per ser real, sembla de dolent de peli. Però és ma mare i no tinc cap motiu per pensar que m'enganya.


A Badalona l'única opció decent és votar a un partit d'esquerres. La resta són gentussa de la pitjor calanya.


Etiquetas:

16 Comments:

At 10:00 a. m., Anonymous Anónimo said...

com et repeteixes... aixo sembla un blog del PSC tot el dia tirant merda als altres partits...

no podries ser mes objectiu... has estudiat historia...

 
At 12:01 p. m., Anonymous David said...

Bàsicament llenço merda als partits de dretes i racistes. Em sap greu si aixo et molesta siguis qui siguis.

Imagino que l'objectivitat és que el Barça mola i que en Mas és molt guapo i que aixo no és gens repetitiu.

Em sap greu, formo part dels antiquats al qui li molesten els discursos xenofobs i per aixo escric posts sobre aixo.

El PSC encara no em paga per aixo que faig, i és raro pk a part d'aquest detall els trobo ABSOLUTAMENT PERFECTES... XD

 
At 6:10 p. m., Anonymous Anónimo said...

Mireu que he trobat al blog d'en Ferran Falcó:

“A Dios rogando, y con el mazo dando”
De Ferran Falcó | Publicat: 25 abril 2010


No es tracta de discutir si el que diu el darrer pamflet de proganda electoral del Partit Popular és veritat o no. Perquè és obvi que, més enllà d’algunes promeses inconcretes o impossibles de fer complir tipus “cuando sea alcalde, podreis salir a la calle sin miedo a ser atracados”, o “todos viviran segun nuestras costumbres”, el que diu el pamflet és el que pensa la immensa majoria de la gent, voti el que voti, o no voti a ningú.

Molts gitanos romanesos, com les bandes llatines (que no els llatinoamericans en general), els “quinquis”de tota la vida o els petits grupets de joves, d’aquí i d’allà, que no tenen feina i no poden o volen estudiar, són un problema per a la convivència. De gitanos romanesos, no en conec gairebé cap cas que visqui de res que no sigui la xarxa organitzada de mendicitat, el petit furt, el robatori de coure, o el robatori en establiments. N’hi ha, també, que viuen de la ferralla. Però no són la majoria.



Aquest paio és un racista...

 
At 8:13 p. m., Anonymous Lluís said...

EEEEEEI!!

No podres instalar un comptador al blog que registri cada vegada que en Miquel fa un comentari anònim del pal: "Socialista de merda..."
"Propagandista del PSC" i comentaris així per l'estil, per crear polèmica i debat ??

 
At 8:14 p. m., Anonymous lluis said...

podries*

 
At 11:36 p. m., Blogger David said...

No sabia qui era el provocador, o tu o en Miquel.

Com diria en James Stewart: Vaya par de comunistas hijos de perra... XD

 
At 4:15 p. m., Anonymous Miquel said...

Eis, aquest "Anónimo" no he estat jo, almenys aquesta vegada, que t'has buscat un altre agitador David?

 
At 7:12 p. m., Anonymous Anónimo said...

El portavoz de un colectivo inmigrante de Salt será expulsado por reincidente

* Mourad Al Hassani se erigió en portavoz de los inmigrantes durante el conflicto
* Había acumulado 39 causas en los juzgados, de las que 19 estaban abiertas
* La alcaldesa, que se fotografió con él, dice que su expulsión es un 'mensaje'

http://www.elmundo.es/elmundo/2011/03/09/barcelona/1299687996.html

 
At 11:08 p. m., Anonymous Anónimo said...

Por camello...

 
At 12:58 a. m., Anonymous Miquel said...

http://www.cronica.cat/noticia/VIDEO_la_candidata_menys_preparada_de_Plataforma_per_Catalunya

Mira't el video David, disfrutaràs molt...

 
At 2:16 a. m., Anonymous Lluis said...

I per cert,
Felicitats a tots els islandesos que llegeixen aquest blog, que han donat una bona bufetada als bancs i als mangants fillsdeputa que manen a la UE

 
At 2:16 a. m., Anonymous Lluis bo said...

prou de provocar, Lluis

a la "senyu" vas!!!!!!

 
At 10:56 a. m., Anonymous Anónimo said...

Mmmm... no m'agrada que es fiquin amb la UE però és cert que també hi ha mangants fills de puta (especialment els banquers).

Ai Lluis, sempre a la fina línia del bé i el mal... XD

 
At 7:13 p. m., Anonymous Anónimo said...

Viva España, Viva el Rey, Viva el orden y la ley !!!

 
At 12:29 a. m., Anonymous Anónimo said...

Home David, la veritat dir que l'únic govern que podem votar a Badalona és el d'esquerres, és una mica ridícul. Està clar que un pot agradar-li una cosa o l'altre però insultar a la gent mai es bo.

Aquí a Badalona, PSC, ha pactat amb PSUC, ICV, CIU, ERC... l'únic partit que té les mans lliure és el Pp de Badalona, t'ha agradi o no avegades els canvis són necessaris i t'ho diu un català d'estelada.
Llàstima arribar aquesta situació però els socialistes han ensorrat Badalona.

 
At 11:13 a. m., Anonymous David said...

Em sembla poc coherent que un catala d'estelada desitji la victòria del PP... En fi.

No crec que hagi insultat a aquests senyors perquè ells no amaguen el seu racisme i xenofobia, ni en Falcó ni l'Albiol i segurament acabaran pactant.

Clar que 30 anys el mateix partit a l'ajuntament són massa però si l'alternativa és infinitament pitjor... I per cert, és molt guai dir que el PSC ha enfonsat Badalona però la realitat és un altre. Badalona ha millorat molt en els ultims 30 anys, qui digui el contrari és que no ha trepitjat mai la ciutat o no sabia com era als anys 80'...

 

Publicar un comentario

<< Home


Parador