lunes, agosto 25, 2008

JUGUEM A SER VIDEOARTISTES!

A vegades no fa falta molt per crear alguna cosa amb cara i ulls. Només una idea, pocs mitjans, les persones adients i el moment adequat. Ja fa temps que se'm va acudit un gag que trobava divertit o com a mínim amb un cert enginy. No pretenia cap missatge, fer país, ni conscienciar a ningú en contra de la Xina (Free Tibet, oh, yeah!), ni tant sols que en surtís una cosa decent. Només volia que per primera vegada a la vida, una idea meva, per senzilla i repugnant que fos, quedés gravada i algú la pogués veure. Tampoc és tant! No em vull enganyar, estem en un món audiovisual on una imatge val més que mil paraules. No hi estic a favor... Ja em puc passar setmanes escrivint coses brillants (que tampoc és el cas...) que un curt gravat i penjat al youtube té molt més valor. Eso es así ens agradi o no.


Doncs us ofereixo en exclusiva un mini-curt (no sé com anomenar-lo) que vam rodar fa uns dies. Surtim una amiga meva i jo, malgrat que cap dels dos som actors. Només tenim la virtut de la fotogènia i l'encant personal. Bé, com a mínim ella... Ho va gravar l'Alexis amb una càmera de fotos... Permeteu que ho remarqui. DE FOTOS! Bé, és una bona càmera de fotos. O ho era perquè aquest cap de setmana una gata asilvestrada gironina l'ha trencada. Es tracta d'un senyal del destí? Provablement.


Que sigui en blanc i negre i mut no només va bé per la situació que volíem gravar si no que a més dissimulava una mica el cutrerio en que es va fer... Un bon dia, els tres de la foto de dalt vam quedar per dinar i vam veure massa vi. A l'hora de fer el café a una terrassa de la plaça del Macba, vam creure que seria fàcil gravar això i muntar-ho més tard. Estic bastant content tenint en compte les limitacions. En el fons, és l'eterna lluita entre el contingut i el continent. La forma i l'interior. La bellesa física o la grandesa moral. La frivolitat de la Paris Hilton i el cine independent. El Madrid de Beckam i el Barça del jogo bonito... Podeu seguir vosaltres mateixos... Els exemples ximplets són il·limitats!


FUMAR PERJUDICA MUY SERIAMENTE...

Etiquetas: , ,

4 Comments:

At 4:13 p. m., Blogger David said...

No ho he dit a dalt, però si us plau, feu-me el favor de fer algun comentari quan el veieu. Ja sigui aqui o al youtube. Penseu que les vostres crítiques innecesariament cruels i de mal gust, ens ajuden a millorar i ser millors persones en aquest boig món.

David

 
At 2:52 a. m., Anonymous Anónimo said...

Mu bonito el video de lo de fumar.

 
At 10:06 p. m., Blogger Unknown said...

Jo ja saps què penso......Guapo!

 
At 11:24 a. m., Anonymous Anónimo said...

Séns dubtè un exercici pÈdagogic molt intÈrÈssant, un perfÈcte curtmetratge per a ser exposat a les aules de lÈs escoles del dia d'avui i exÉmples pÉr a la vida adulta, com ara la contaminacio que el tabac pot produir en el nostrE organismé, pero tb en el medi ambient, en aquest sentit, es un curt (un curtíssim, més aviat) que destil.la ecologisme pels 4 costats, i ho trobo fantàstic.

També ens parla sobre la dinamica grupal, (tema sobre el que he escrit 2 tesis ja), i ens mostra la característica bàsica: CEDIR. En aquèst cas és un simple piti, pero jo prefereixo sempre cÉdir porros. El procËs seria cÉdir porro al del teu costat, i aket posteriorment el cedeixi al dÉl costat i aket altre el cedeixi al del seu costat, i fer d'aixo una fantastica dinamica grupal.

VISCA LA TERRA FERMA!
VISCA LLEIDA LLIURE!

 

Publicar un comentario

<< Home


Parador